Yoga För Mogna Människor

Yoga för mogna människor

Kära vänner,

Jag har länge önskat att få berätta och visa om yoga; vad det är och inte är. Jag är så stolt över mina härliga elever, som alla av en händelse råkar var mogna kvinnor. Därför har jag bestämt mig för att kalla mitt föredrag för Yoga för mogna människor.

Vara kroppar förandras och de försatter att förandras tills we dör. Det är en förandring some vi inte kan stppa; men vi kan hålla koll på kroppen, ta hand om den, inordna den i vårt medvetande och skaffa oss bättre kontroll. Framför allt, vi vill gladjes åt vara kroppar och ha nytta av dem så lange vi lever.

Får detta oss dessutum att se bra ut , well, det är en plus. Men utseende är inte målet. Hälsa och energi är målet.
Fredagen den 24 april, 2015, kl.12 inbjuds du att komma till Lilla salen, Mölnlycke kulturhus för att utan kostnad lära dig en smula om yoga, i detta fall klassisk Hatha Yoga, en underbar metod där kroppen intar ställningar, som skapar livslång insikt. Man blir spontanare och mer intuitiv när det gäller sin kropp, kunnigare och friskare.

Kom om du vill. Du är mer en välkommen!

Mitt mål är uppnått när och om mina elever inte längre behöver någon lärare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: